De N-VA-fractie in het Vlaams Parlement heeft een vacature voor een fractiemedewerker Onderwijsbeleid

Door Annick De Ridder op 10 november 2016
Vacature voor een fractiemedewerker Onderwijsbeleid

De N-VA-fractie in het Vlaams Parlement telt vandaag 43 parlementsleden, net zoveel parlementaire medewerkers en 20 fractiemedewerkers. Samen dus meer dan 100 M/V, allen in permanente staat van parlementaire mobilisatie. Op de derde en vierde verdieping van het Huis van de Vlaamse Volksvertegenwoordigers, in het hartje van de parlementaire wijk in Brussel, is het dus dagelijks handen uit de mouwen. Voor de ondersteuning van het parlementaire werk van de N-VA binnen de beleidscommissie Onderwijs van het Vlaams Parlement zoeken we, met oog op indiensttreding op 1 januari e.k., een fractiemedewerker ‘Onderwijs’.

Uw functie en verantwoordelijkheden

  • U wordt, samen met uw collega-fractiemedewerker, de centrale draaischijf voor de inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van het N-VA-werk in de commissie Onderwijs van het Vlaams Parlement. U werkt daarbij in het bijzonder nauw samen met de N-VA-parlementsleden die actief zijn binnen de commissie Onderwijs, met hun persoonlijke medewerkers, maar ook met de voorzitter en secretaris van de N-VA-fractie.
  • U formuleert – formeel en informeel – snel en puntig voorstellen, standpunten en inzichten die aan bod komen bij beleidsoverleg in het Vlaams Parlement en de Vlaamse Regering en bij overleg met de vele onderwijsactoren.
  • U faciliteert de N-VA-parlementsleden op de organisatorische hoofdlijnen van hun werk in de beleidscommissie Onderwijs en bij hun vele contacten met het werkveld.

Uw profiel + het aanbod dat we u formuleren

Alle informatie over het door ons gezochte profiel en over het concrete aanbod van de N-VA-fractie aan haar nieuwe medewerker leest u in het vacaturebericht dat u hier vindt.

Interesse?

Heeft u interesse voor deze vacature? Reageer dan zo vlug mogelijk en uiterlijk vóór 1 december e.k. Doe dit a.u.b. enkel en alleen via het vacatureportaal op de website van de N-VA.

Heeft u voorafgaand aan uw sollicitatie vragen omtrent het specifieke statuut van medewerker van de N-VA-fractie in het Vlaams Parlement, dan kan u contact nemen met fractiesecretaris Nico Moyaert (nico.moyaert [at] vlaamsparlement.be; 0473 33 76 62).

Uw vragen en eventuele kandidaatstelling worden vanzelfsprekend met de nodige aandacht en discretie behandeld.

Nog even meegeven: u mag dit vacaturebericht natuurlijk ook altijd verder doorsturen naar uw collega’s en vrienden. Alvast bedankt.

Download rechts van dit scherm de volledige vacature.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is