Haventoppers worden bedankt met unieke mok!

Door Annick De Ridder op 17 mei 2022, over deze onderwerpen: Antwerpen, Economie, Havens

We bedanken onze haventoppers met een unieke mok

Van 9 tot 17 mei doorkruiste Port of Antwerp-Bruges de haven met de haventoppers-camper om medewerkers in Antwerpen en Zeebrugge te bedanken voor hun continue inzet.

Het is namelijk dankzij het straffe werk van de meer dan 70.000 directe havenwerkers dat onze operaties ondanks corona en geopolitieke situaties op volle toeren blijven draaien. Als appreciatie voor die prestatie delen we graag een unieke mok uit. In Antwerpen is deze jaarlijkse bedanking al een tijdje een traditie. Nu Port of Antwerp gefuseerd is met de haven van Zeebrugge rollen we de campagne logischerwijze ook daar uit.

Zowel in Antwerpen als in Zeebrugge zal er dus een haventoppers-camper rondrijden in de haven en halthouden op verschillende tijdstippen en op uiteenlopende locaties. Iedereen die in de haven werkt kan een eigen gratis herbruikbare, duurzame mok afhalen.

Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp-Bruges: “Recent hebben we een historische stap gezet door te fuseren met de haven van Zeebrugge tot Port of Antwerp-Bruges. We verbeteren zo nog meer onze nautische operaties én onze weg naar een klimaatneutrale haven. Dat hebben we te danken aan de tienduizenden medewerkers in Antwerpen en Zeebrugge die iedere dag hun steentje bijdragen aan het succes van onze haven. We klinken graag met hen op een duurzame toekomst met een stevige mok. Bedankt haventoppers!”

Annick De Ridder, havenschepen van de stad Antwerpen en Voorzitter Raad van Bestuur van Port of Antwerp-Bruges: “Onze haven is de economische motor van Vlaanderen. Die motor wordt draaiende gehouden door allemaal haventoppers. Deze heerlijk vormgegeven koffiemokken zijn een kleine attentie voor al deze wakkere werkkrachten. Als ‘dikke merci’ voor al het harde werk in best uitdagende tijden voor de haven.” Annick De Ridder zal op donderdag 12 mei om 16u30 mee mokken uitdelen bij DEME (Scheldedijk 30, Zwijndrecht – Parking 2A).

Dirk De fauw, burgemeester van de stad Brugge en Ondervoorzitter Raad van Bestuur van Port of Antwerp-Bruges: “Onze haven is een economische trekker voor en door mensen. Niet alleen zorgen de inspanningen en toewijding van onze havenmedewerkers voor de bloei van de haven als bedrijf, maar eveneens voor een drijvende kracht op de werkvloer, zowel in Antwerpen als in Zeebrugge. Deze unieke koffiemokken zijn een klein gebaar om al onze toppers in de bloemetjes te zetten en oprecht te bedanken voor hun motivatie en doorzetting, dag na dag.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is